ПРОДУКТИ С ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО
PanaFence
ВИЖТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ


Автоматика за радиални врати - PANA FENCE


АВТОМАТИКА ЗА ДВУКРИЛНИ ВРАТИ OPTIMO, ARMOR, SINUO, ERGO

Автоматиките за задвижване на двукрилни врати Optimo, Armor, Sinuo, Ergo са иновативни продукти на LIFE, които се предлагат в нашия сайт Ironfence.bg. При нас вие можете да поръчате тези висококачествени механизми, които се отличават със своята дългосрочност на употреба и висококачественост на използваните материали. За тяхната направа е използван алуминий, който е лек метал, характеризиращ се с ковкост, метален блясък и неподвластност на корозия. Той е лят под високо налягане, за да бъде повишено нивото на неговата плътност. По този начин конструкциите на автоматиките за задвижване за двукрилни врати Optimo, Armor, Sinuo, Ergo са повишили плътността си.

Механизмите за двукрилни врати Armor имат издръжлив, неподвластен на деформация външен корпус. За изграждането на автоматиките са използвани висококачествени продукти. Тяхната конструкция се състои от вал на двигателя, основни зъбни механизми, специални лагери, бронзови втулки и други елементи. Зъбните механизми са поставени в лагерите. Създадена е здрава конструкция, която работи дългосрочно. Монтирането й става бързо и лесно с помощта на написаната за това инструкция, в която обстойно е описано всичко за процеса на монтиране. След монтаж системата е готова да бъде експлоатирана.

Автоматиките за двукрилни врати Optimo се състоят от електронен пулт, енкодер и крайни изключватели. Енкодерът осъществява мониторинг и контролира работата на вратите като мигновено забелязва преминаващите човек или обект в близост до зоната на действие. Електронният пулт възприема цялостната информация и предприема съответните мерки за осъществяване на безопасност и защита. Крайните изключватели изпращат прецизен сигнал, свързан с позиционирането на вратата и така преминаващите случайно хора или обекти биват защитени. Функцията на енкодера е превенция, а на крайните изключватели цялостна защита. Механизмът за двукрилни врати Optimo е придружен с вътрешно окабеляване. Наблюдава се кабел за захранване и сигнален кабел, с чиято помощ се осъществява бързо електромонтаж.

Автоматиките за двукрилни врати Ergo изпълняват ролята на отключващия механизъм. Те са изградени от енкодер и специални крайни изключватели. Енкодерът наблюдава и фиксира преминаващите хора или обекти в зоната на действие на вратата. Крайните изключватели предприемат допълнителни мерки за безопасност и защита. Двукрилните врати се отварят и затварят чрез специално регулируемо винтово устройство. Автоматиките Ergo са направени от алуминий. Те са леки и с високо качество. Издръжливи са при неблагоприятни климатични условия.

Автоматиките Sinuo за двукрилни врати постигат високи нива на сигурност. Структурата им е изградена от пресован алуминий. Правилната дебелина и точната структура на корпусите създават стабилност и устойчивост. Специално внимание е обърнато на конструкцията на редукторите, тъй като те се завъртат безшумно. Работната температура на автоматиките Sinuo обхваща диапазона от -20 градуса до +70 градуса. Те не се деформират при механични влияния и издържат на високи температурни амплитуди.

Поръчайте автоматиките за задвижване за двукрилни врати Optimo, Armor, Sinuo, Ergo и постигнете техническа интеграция в екстериора на дома или на работното място. Доверете се на висококачествените продукти на LIFE, които издържат при разнообразни климатични условия, при високи температурни амплитуди и не се деформират при механични удари. Тези иновативни продукти се отличават с безопасността, която се създава по време на тяхното експлоатиране, лесния им монтаж и дългия им гаранционен срок. Ние гарантираме, че ще останете доволни от високото качество и дългосрочността на употреба.