ПРОДУКТИ С ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО
PanaFence
ВИЖТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ


Задвижване за индустриални секционни врати - PANA FENCE


ЗАДВИЖВАНЕ ЗА ИНДУСТРИАЛНИ СЕКЦИОННИ ВРАТИ VIS

Представяме на вашето внимание иновативния продукт на LIFE - автоматика за задвижване на индустриални секционни врати VIS. Това е висококачествен продукт, който съблюдава и най-специфичните изисквания в дадената индустриална област. Автоматиката включва висококачествени суровини. За нейната направа е използван металът алуминий. Той притежава редица свойства, които оказват положително влияние върху качеството на крайния продукт. Алуминият е ковък, има метален блясък, не е подвластен на процеса на корозия и има завидно добра плътност. В допълнение на това той е лят предварително под налягане с цел постигане на още по-голяма плътност. По този начин конструкцията на механизма е по-здрава и устойчива на неблагоприятни външни влияния, провокирани от механични действия или промени на климатичните условия.

Механизмът има дълъг срок на употреба, тъй като за неговата направа необходимите материали са прецизно подбрани. Той не се деформира при механичен натиск. В случай на неблагоприятни климатични условия автоматиката продължава да функционира. Тя е активна при 70 градуса температурна амплитуда като се започне от минимална възможна температура на функциониране -20 градуса и се стигне до +50 градуса работна температура.

Приложението на тази автоматика е да задвижва индустриални секционни врати. Двигателят е специално разработен за врати, които са подходящи за индустриална употреба. Механизмът има лесна система за освобождаване. Автоматиката съдържа енкодер, който осъществява мониторинг на зоната на действие на вратата и в случай на появили се хора или обекти в близост до зоната на вратата той изпраща сигнал до електронния централен блок, на който се показва потенциалното препятствие. По този начин се осъществява безопасността на преминаващите през вратата.

Бъдете част от техническата интеграция, която LIFE ви предлага. Ние ви гарантираме, че ще постигнете удовлетворение от този механизъм поради високото качество на използваните материали за неговата направа и дългия му срок на годност.

Нашата компания се занимава с продажба и монтаж на автоматика за индустриални врати. Наред с изработката на вратата, ние можем да извършим и инсталиране на автоматично задвижване, избрано съобразно вида и параметрите на вашата врата. Работим с най-добрите продукти на европейския пазар – тези на марката LIFE и по-конкретно с устройствата за задвижване на индустриални секционни врати от серията VIS.

Какво е особеното при автоматизиране на една индустриална врата?

Ако за частен дом е лесно да се избере дворна врата, която удовлетворява потребностите на потребителя, то изборът на автоматичен индустриален портал изисква отговорност и компетентност. Редно е да се обърне внимание на такива важни детайли като топлоизолация, надеждност и високо ниво на защита.

Често автоматичните индустриални порти се монтират в големи производствени съоръжения, така че отворите за преминаване, се отличават с доста големи размери. Макар индустриалната врата да не се различава като дизайн от тази за частен гараж, тя има една съществена разлика и това е автоматиката. За индустриалните портали се избира по-мощно задвижване, което ще предложи по-висока надеждност и по-дълъг експлоатационен живот.

Къде се използват автоматичните индустриални врати и какви са техните предимства?

На първо място, портите от този тип се използват в големи помещения като хангари, работилници, складове, производствени предприятия и др. В такива съоръжения често се създава определен микроклимат, поради което е много важно вратата да може да служи не само като функционална част от оградата или отвор за преминаване, но и да може да поддържа температурния режим на въздуха при подходящо ниво.

Далеч не всички видове врати могат да осигурят необходимото ниво на топлоизолация, така че в промишлени помещения се използват секционни врати, които могат да поддържат микроклимата в помещението и да не пропускат студа, когато са затворени. Автоматичното задвижване е основен елемент в техния дизайн.

Благодарение на наличието на електрическо задвижване, отварянето може да се активира с натискане на бутон, което е изключително удобно във всеки производствен процес и спестява много време. Препоръчваме да се свържете с нас, за да ви предложим изгодна оферта за инсталиране на автоматично задвижване за индустриална секционна врата.

Прочетете повече