ПРОДУКТИ С ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО
PanaFence
ВИЖТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ


Задвижване за индустриални секционни врати - PANA FENCE


ЗАДВИЖВАНЕ ЗА ИНДУСТРИАЛНИ СЕКЦИОННИ ВРАТИ VIS

Представяме на вашето внимание иновативния продукт на LIFE - автоматика за задвижване на индустриални секционни врати VIS. Това е висококачествен продукт, който съблюдава и най-специфичните изисквания в дадената индустриална област. Автоматиката включва висококачествени суровини. За нейната направа е използван металът алуминий. Той притежава редица свойства, които оказват положително влияние върху качеството на крайния продукт. Алуминият е ковък, има метален блясък, не е подвластен на процеса на корозия и има завидно добра плътност. В допълнение на това той е лят предварително под налягане с цел постигане на още по-голяма плътност. По този начин конструкцията на механизма е по-здрава и устойчива на неблагоприятни външни влияния, провокирани от механични действия или промени на климатичните условия.

Механизмът има дълъг срок на употреба, тъй като за неговата направа необходимите материали са прецизно подбрани. Той не се деформира при механичен натиск. В случай на неблагоприятни климатични условия автоматиката продължава да функционира. Тя е активна при 70 градуса температурна амплитуда като се започне от минимална възможна температура на функциониране -20 градуса и се стигне до +50 градуса работна температура.

Приложението на тази автоматика е да задвижва индустриални секционни врати. Двигателят е специално разработен за врати, които са подходящи за индустриална употреба. Механизмът има лесна система за освобождаване. Автоматиката съдържа енкодер, който осъществява мониторинг на зоната на действие на вратата и в случай на появили се хора или обекти в близост до зоната на вратата той изпраща сигнал до електронния централен блок, на който се показва потенциалното препятствие. По този начин се осъществява безопасността на преминаващите през вратата.

Бъдете част от техническата интеграция, която LIFE ви предлага. Ние ви гарантираме, че ще постигнете удовлетворение от този механизъм поради високото качество на използваните материали за неговата направа и дългия му срок на годност.