ПРОДУКТИ С ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО
PanaFence
ВИЖТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ


Автоматика за врати - Pana Fence

ЗА LIFE INTEGRATION

Италианската компания LIFE създава иновативни продукти с цел да придаде повече комфорт, удобство и функционалност в ежедневието на хората. Нейните продукти са автоматики за задвижване на врати и бариери, което пости време и прави живота на ползвателите по-комфортен.

Иновациите на LIFE се отличават със своето високо качество на използваните материали. Основно е употребяван алуминий, защото той се характеризира със своята лекота, устойчивост при неблагоприятни условия, ковкост, метален блясък. Други често използвани материали са стомана и цинк. Продуктите са направени така, че да имат дълъг срок на годност, да запазват своята цялост в случай на натиск и да не се деформират. Освен това автоматиките работят активно дори и при температура -20 градуса.

Продуктите на LIFE постигат интеграция с последните технически тенденции на пазара. Не се правят никакви компромиси с качеството. Удовлетворяването на клиентите е основната цел на италианската компания. Проявява се индивидуален подход спрямо желанията на потребителите. Автоматиките могат да бъдат програмирани спрямо специфичните изисквания на клиентите.

Иновативните автоматики на LIFE се монтират бързо и лесно с помощта на написаните за това инструкции, в които обстойно е обяснена всяка стъпка за извършване на монтажа. Непосредствено след приключването на процеса механизмите за задвижване на врати и бариери могат да бъдат въведени в експлоатация.

Продуктите на LIFE се придържат към принципа за безопасност. Поради тази причина повечето от тях имат енкодер, който следи за защитеността на преминаващите през зоната на вратата или на бариерата хора или обекти. В случай на някакво препятствие енкодерът изпраща информацията до централния електронен блок, който предприема необходимите мерки за безопасност.

Ако желаете да внесете повече комфорт в своето ежедневие и да задвижите гаражните, порталните или ролетните врати, то вие сте на правилното място. Разгледайте продуктите, предлагани от LIFE на нашия сайт Panafence.com. Прочетете обстойно за техните характеристики и се доверете на италианското качество. С LIFE вие ще постигнете техническа интеграция в дома или в офиса.АВТОМАТИКА ЗА ГАРАЖНИ ВРАТИ

Автоматиката за задвижване на гаражни врати Probo е един от артикулите, създадени от LIFE, които показват техническа иновация. Механизмът Probo е направен от висококачествени материали, които имат дълъг срок на годност. ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

АВТОМАТИКА ЗА ПЛЪЗГАЩИ СЕ ВРАТИ

Иновативната концепция на Acer за задвижване на плъзгащи се портали отразява последните тенденции в света на техниката и придава модерен вид на екстериора, където е монтирана. Двигатели за врати с тегло до: 400, 600, 800, 1200 и 1500 кг. ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

АВТОМАТИКА ЗА РАДИАЛНИ ВРАТИ

Автоматиките за задвижване на двукрилни врати Optimo, Armor, Sinuo, Ergo са иновативни продукти на LIFE, които се предлагат в нашия сайт Ironfence.bg. При нас вие можете да поръчате тези висококачествени механизми, които се отличават със своята дългосрочност на употреба и висококачественост на използваните материали. ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

ЗАДВИЖВАНЕ ЗА ИНДУСТРИАЛНИ СЕКЦИОННИ ВРАТИ

Представяме на вашето внимание иновативния продукт на LIFE - автоматика за задвижване на индустриални секционни врати VIS. Това е висококачествен продукт, който съблюдава и най-специфичните изисквания в дадената индустриална област. Автоматиката включва висококачествени суровини. ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

ПАРКИНГ БАРИЕРИ

Автоматиката за задвижване на паркинг бариерата Supra LIFE въвежда нов иновативен продукт, който създава удобство, комфорт и защита. Основната цел на LIFE е постигане на удовлетворение в своите клиенти. Благодарение на висококачествените материали, дългия срок на употреба и възможността за актуализиране и променяне на функциите спрямо индивидуалните нужди на потребителите, продуктът Supra създава позитивни предпоставки да бъде един от желаните иновации на LIFE. ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

За всеки тип затваряща система е разработено индивидуално автоматично задвижване. Добавянето на автоматика към дворни портали, индустриални врати и паркинг бариери е част от дейността на нашата компания. Работим с най-добрите разработки, налични на европейския пазар. Италианските задвижващи механизми на марката LIFE Home Integration идват с гаранция за високо качество и дълъг работен живот.

Автоматизация на вратите – защо да се възползвате от тази възможност?

Всяка операция, осъществявана от нашите екипи, е изключително отговорна, но инсталирането на автоматично задвижване на входни и портални врати, както и на паркинг бариери, е задача със значително по-голяма сложност. Към нея подхождаме с особено внимание, изпълнявайки я по начин, гарантиращ гладко и безопасно движение на вратата, независимо от нейния вид и размери – обикновена гаражна или голям индустриален модел.

Задачата на автоматичното задвижване е да осигури безпроблемното движение на крилото на всеки тип врата, без използване на физическа сила. По своята функция и технически параметри, автоматиките биват няколко вида. Те се различават помежду си главно по отношение на максималното тегло на движещото се крило и интензитета на работа.

Италианската автоматика за врати може да се управлява с помощта на дистанционно управление, gsm модул, wi-fi модул, кодови клавиатури, клавиши или ключ-бутони. Може да се свърже към централизирани системи за контрол на достъпа в обекти или системи за интелигентен дом.

За безопасното преминаване през автоматизирани плъзгащи се врати могат да се използват фотоклетки, сигнална лампа или звукова аларма. Всяко устройство има система за аварийно освобождаване в случай на прекъсване на захранването. Автоматиката ви дава сигурност и комфорт, от които си струва да се възползвате.

Особености на системите за автоматично задвижване

Автоматиката представлява механизъм, свързан с контролен блок. Тя движи крилото на вратата или рамото на бариера, изпълнявайки командите, подавани от потребителя, посредством сигнали, излъчвани от контролното устройство.

Контролът може да се упражнява от няколко източника: дистанционно управление, клавиатура, ключ-превключвател, GSM модул, който ви позволява да отваряте портата от мобилен телефон и др. Всички производители препоръчват допълнително монтиране на аксесоари за безопасната работа на механизма - фотоклетки и сигнална лампа.

На автоматизиране подлежат всички видове входни врати и портали – гаражни, плъзгащи се, радиални, но оборудването за всяка от тях се различава структурно. Изборът на автоматика за врати не бива да се основава единствено на предлаганите цени. Най-важните критерии за избор на правилното оборудване, от което се ръководят експертите включват:

  • Предназначение на автоматиката в съответствие с трафика в обекта;
  • Достатъчна мощност на двигателя за работа с всички постоянни и временни натоварвания на вашата врата;
  • Надеждност на редуктора и съответствие на материалите, от които е направен, с реалните условия на експлоатация;
  • Необходима функционалност и възможност за независимо програмиране на контролния блок;
  • Лекота на инсталиране и наличие на сервизно обслужване.

За плъзгащи се конструкции трябва да се обърне внимание и на вида на крайните изключватели, а за люлеещите се - на монтажните размери на модела, който сте набелязали. Вземат се предвид и особеностите на монтажа.

Изборът на автоматика за врата на гараж, портал или бариера не може да бъде направен самостоятелно от хора без нужните познания. Доверете се на нас за покупка и инсталиране на автоматично задвижване. Освен ексклузивна цена, ние ще ви предложим също професионален монтаж и сервизно обслужване на системата, интегрирана от нашата компания.

Прочетете повече