ПРОДУКТИ С ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО
PanaFence
ВИЖТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ


Паркинг Бариери - PANA FENCE


ПАРКИНГ БАРИЕРИ SUPRA

Автоматиката за задвижване на паркинг бариерата Supra LIFE въвежда нов иновативен продукт, който създава удобство, комфорт и защита. Основната цел на LIFE е постигане на удовлетворение в своите клиенти. Благодарение на висококачествените материали, дългия срок на употреба и възможността за актуализиране и променяне на функциите спрямо индивидуалните нужди на потребителите, продуктът Supra създава позитивни предпоставки да бъде един от желаните иновации на LIFE.

Дължина на рамото: 3м, 4м, 5м, 6м

Работа на двигателя: 230V и 24V

Автоматиката има структура, която е направена от стомана и цинк. Тази портална структура е обвита от здрава броня, чиято основна функция е защита на механизма при удар. Бронята е направена от пластмаса. Тя уплътнява структурата на автоматиката и осъществява превантивни мерки, които да не допуснат деформация на бариерата. В резултат на това тя запазва своята форма и цялост.

Бариерата има специални механизми, които се задвижват електромеханично. Тя се характеризира със своята функционалност и привлекателен, естетичен външен вид. Същевременно тя осъществява защита и безопасност на преминаващите през нея хора и обекти.

Функциите на бариерата могат да бъдат програмирани спрямо индивидуалните желания на потребителите. Несъмнено индивидуалния подход, който LIFE проявява към своите клиенти е качество, което заслужава възхита и дълбоко уважение. Контролния панел е умело интегриран и е защитен от удароустойчивата броня. В допълнение на това може да се постави акцент и върху факта, че има две програми, които са по подразбиране и позволяват на системата да бъде въведена в експлоатация непосредствено след инсталирането й.

Поръчайте от нашия сайт Panafence.com паркинг бариерата Supra и ние ви гарантираме, че ще останете доволни от италианското качество на LIFE. Интегрирайте екстериора на дома или на работа, осигурете си удобство, комфорт и защита с тази паркитг бариера, която е активна и при неблагоприятни климатични условия. Забележителен е фактът, че тя функционира както при -20 градуса, така и при +70 градуса. Ако искате да закупите качествен продукт с дълъг срок на годност, то сега е този шанс. Постигнете интеграция в света на техниката и иновациите с LIFE!

Автоматично задвижваните бариери са постоянна тенденция, която можем да видим почти навсякъде в градска среда. Нашата компания предлага такива съоръжения в различни размери и конфигурация, както и електрически задвижвания за тях. Тази наша дейност ще бъде изключително полезна на собствениците и стопаните на обекти с регламентирано преминаване на автомобили.

Свържете се с нас още сега, за да получите изгодна оферта за автоматизирана паркинг бариера от най-висок клас на изгодна цена!

Приложение и свойства на бариерите

Бариерите се използват за осигуряване на контрол и управление на достъпа до територии и обекти с различно предназначение, чрез ограничаване на преминаването. По своята функция те се делят на два типа - за пешеходни и автомобилни зони. Когато са автоматизирани, бариерите могат да блокират достъпа до промишлени, частни и общински имоти, без участието или под контрола на оператор.

За да позволи или откаже достъп, операторът или самата бариера ще използва радиосигнал от дистанционно управление, бутон, RFID ключ, четци на карти и т.н. Понякога пропускателният режим се осъществява чрез идентифициране на автомобил по номера или безжично чрез код, въведен/изпратен от компютър, комуникатор или смартфон.

За да може да се контролира по-широка зона от пътното платно, бариерата трябва да бъде оборудвана с телескопично или сгъваемо рамо, а за зони с проход над 6-8 м често се монтират две бариерни устройства едно срещу друго със синхронизирано от контролния блок движение (повдигане/спускане) на техните рамена.

Отделна категория автоматични бариери формират системите оборудвани с електронен терминал за блоково плащане, който приема входни / пътни такси в електронен вид (от разплащателни карти) и / или в брой. Такива се използват на много места в градовете, защото създават удобство и позволяват да се намали броят на физическия персонал – контрольори и касиери.

Най-модерните бариери са и с доста високи цени, но предимството им е, че имат интегриран контролен блок с микропроцесор. Той позволява да се програмират работните режими на бариерата – да се извършва самодиагностика на системата в тестов режим или при наличие на неизправности.

 Високотехнологичното блоково устройство дава възможност за интегриране на автоматичната бариерна система в локална LAN мрежа и интернет чрез кабелна сигнална линия или безжична мрежа с контрол върху работата на бариерата от обслужващ персонал. Могат да се добавят автономни (резервни) източници на захранване - батерии, соларни панели, и т.н.

Стандартна конструкция на бариерите

Автоматизираните бариери за паркинг се различават като дизайн и работни възможности, но като цяло конструкцията им е доста сходна, защото е съставена от едни и същи функционални компоненти. Струва си да разгледаме поотделно елементите, които съставляват едно такова съоръжение за контрол и управление на достъпа.

Това са:

  • Стойка, облечена в защитен корпус. Обикновено е изработена от поцинкована и прахово боядисана стомана и в нея се намира DC или AC двигател с лостово, зъбчато или верижно задвижване. В корпуса на стойката се помещава също пружинен балансиращ механизъм с устройство за фиксиране на стрелата в хоризонтално и вертикално положение;
  • Рамо. То може да бъде във вид на цял блок, телескопично или сгъваемо. Обикновено е изработено от алуминиева сплав с нанесени върху нея маркировъчни сигнални ленти;
  • Опорна стационарна стойка за спускащия се край на рамото;
  • Блок за управление, който осигурява функционирането на бариерата в автоматичен режим;
  • Мигащи маяци, фотоклетки и индукционна верига (контур), положени в земята пред бариерата. Те изпращат сигнал до контролния блок при наличие / отсъствие на автомобил.

За обекти с по-малък трафик от преминаващи автомобили и по-малък проход е разумно да се избере бариера за паркинг, която принадлежи към категорията системи, които са икономични по отношение на първоначалната инвестиция и експлоатационните разходи.

Икономията на средства се дължи на пакета от опции, който е оптимален в болшинството случаи при осигуряване на контрол на достъпа при влизане / преминаване на територии със специално предназначение.

Ползи от инсталирането на автоматична бариера

През последните години бариерите с автоматично управление стават все по-популярни, навлизайки масово в охранителната индустрия. Това е особено валидно за градските райони, където потокът от превозни средства е постоянен и доста интензивен, особено в пиковите часове. Този тип контролни съоръжения имат множество предимства, като например:

Гъвкавост: Автоматичните бариери са с по-висока цена, но те притежават по-голяма гъвкавост в сравнение с конвенционалните устройства. Потребителите могат да персонализират работата им според специфичните си нужди. Например, можете да програмирате режимите на работа на бариерата за различни дни от седмицата, време на деня и т.н. Това е особено удобно за големи фирми и центрове, където се използват различни методи за достъп: безконтактни карти или електронни ключове.

По-високо ниво на сигурност: Бариерите осигуряват по-високо ниво на сигурност в зоната на тяхното използване. Те могат по-прецизно да контролират достъпа до определени обекти, защото работата им се извършва с помощта на бутони или специални карти. Това гарантира надеждност и защита срещу неоторизиран достъп. Много бариерни системи имат и допълнителни функции като сканиране на регистрационни номера и заснемане на превозни средства.

Финансови ползи: бариерата може да ви осигури значителни икономически ползи. Благодарение на по-простите автоматизирани процеси, едно такова съоръжение ви позволяват да намалите драстично броя на охранителния персонал. Без персонал, който да управлява механизма за отваряне и затваряне, компаниите могат значително да намалят разходите си, което им позволява да инвестират в други по-рентабилни начинания и да стабилизират финансите си.

Икономия на време: Автоматичните паркинг бариери могат да бъдат монтирани на места, където е необходим бърз и ефективен процес на осигуряване на преминаването на автомобили. Вече не се налага да чакате някой служител да го направи, защото бариерната система извършва незабавно блокиране и освобождаване на прохода, съобразно установения режим на достъп.

Престиж: Наличието на модерна автоматизирана бариера за паркинг, предоставена от фирмата ни на изгодна цена, ще подобри значително имиджа на вашата компания. Тези паркинг системи символизират и представляват сигнал за високо ниво на сигурност, което е изключително необходимо в административни и индустриални обекти.

Компаниите, използващи съвременна система за контрол на достъп, се радват на повишена лоялност от страна на своите клиенти и отбелязват ръст на поръчките. Не на последно място, бариерата подобрява работната среда във вашето предприятие, като гарантира свободни парко места на служителите. Лица без оторизиран достъп не могат да паркират във вашия паркинг без разрешение.

За да бъдем реалисти, трябва да изтъкнем, че бариерите все още имат някои недостатъци, но тъй като стават все по-популярни, компаниите-производители и техните разработчици не спират да изследват нови технологии, за да подобрят ефективността на този ключов елемент за пътната безопасност.

Бариера за промишлени зони – особености на избора

Бариерата с автоматично задвижване е актуален и необходим тип конструкция, използвана широко в индустрията. Различни стопански обекти се нуждаят от това средство за контрол на преминаването, за да се гарантира достъпа само на оторизирани превозни средства в охраняваната зона.

Бариерите са преди всичко паркинг съоръжения, но те вършат отлична работа като средство за охрана на складове, предприятия, логистични центрове, селскостопански обекти, бизнес центрове и др. Автоматичната паркинг бариера не само осигурява по-висок контрол на влизащите и излизащи превозни средства, но също така дава възможност за идентификация на потребителите по номера, записани в паметта на контролния блок.

Тъй като бариерите се отличават с голямо разнообразие от модели с различни функционални възможности, изборът им за индустрията трябва да бъде съобразен с условията и нуждите на всеки отделен обект. Ето защо си заслужава да разгледаме основните критерии, които влияят на избора на едно такова устройство.

Един от най-важните критерии за избора на автоматизираното препятствие е широчината на прохода. Италианските автоматични бариери LIFE са с достъпни за бизнеса цени и се предлагат в широк диапазон по отношение дължината на рамото – то може да бъде 3, 4, 5 или 6 метра дълго, а при някои модели дължината на рамото достига 12 метра.

Интензитетът на повдигане на рамото е друг важен фактор при избора на автоматична бариера с дистанционно управление или друг принцип на работа. Важно е да се избере правилно скоростта на отваряне и затваряне на прохода, според това колко натоварен е трафикът в обекта. Изборът по този показател варира между висока, средна и ниска производителност.

Важен показател е експлоатационният живот на съоръжението, тоест броят на циклите на отваряне и затваряне, който е фабрично заложен. Ако решите да закупите бариера с дистанционно, заради по-ниската ѝ цена, може да се окаже, че сте инвестирали в продукт, който има по-кратък срок на експлоатация. По начало цената не бива да бъде водещ критерий при избора на система за контрол на достъпа, защото тя е субективен фактор.

Задължително е да обърнете внимание какъв е диапазонът на работната температура, на модела, на който сте спрели своето внимание. Ако искате бариерата да работи безпроблемно при всякакви метеорологични условия, изберете устройство, пригодено за работа при минусови температури с влагоустойчив корпус на контролния блок.

Определено е важно да се запознаете с функционалните възможности на една такава система за контрол над преминаването на автомобили. Факт е, че някои бариери за контрол на достъпа имат повече и по-полезни функции от други, например: откриване на препятствия, защита срещу повреда на превозно средство или пешеходец, функция за автоматично затваряне, идентификация на потребители, синхронизиране на две бариери и т.н.

Последно трябва да се информирате дали бариерите от подходящия за вас ценови сегмент са оборудвани със сигнални устройства, подсветка или други аксесоари, гарантиращи безопасното използване на системата. В промишлените зони често преминават автомобили с извънгабаритни товари, където е необходимо да се обезпечи безопасността на преминаване.

Гаранционната поддръжка е решаващ момент при покупката на автоматизирана бариера с дистанционно. По този показател нашата компания е отличен избор, защото предлагаме монтаж на бариерите, настройка на работните параметри и техническо обслужване, при желание от страна на клиента. В случай на повреди в гаранционния период, ще се заемем бързо с тяхното отстраняване.

Разбира се, изборът на модел се влияе и от качеството на изработката, параметрите по отношение на здравина и издръжливост, лекота на монтажа, издръжливост по време на работа и непретенциозност в поддръжката. Като цяло всички тези критерии ще формират цената, която е толкова по-изгодна, колкото по-висока е производителността на продукта.

Цената на бариерата – от какво се определя?

Съвременните бариери с дистанционно се предлагат на различни цени, което понякога обърква купувачите. При почти сходни параметри, два продукта могат да имат сериозна разлика в цената, така че е логично да се запитате, струва ли си да плащам повече, заради престижа на марката? Ние казваме: Да!

Както всеки друг продукт, бариерата е толкова по-скъпа, колкото по-високо е нейното качество и функционалност. Такъв пример е цената на продуктите на азиатските марки, която традиционно е по-ниска от тази на европейските аналози.

Това обикновено се дължи на оптимизирането на технологичните и производствените процеси, компонента на заплатите в себестойността на продукцията, данъчната политика и използваните суровини. Но все пак технологичните параметри може да не са по-ниски.

Защо да закупите бариерата от нас?

Ние от PanaFence ви предлагаме да закупите висококачествена автоматична бариера с дистанционно управление на конкурентна цена. Продукцията на италианската компания Life Home Integration е сред най-търсените решения за автоматизиране на гаражни, дворни и индустриални врати, както и на бариерни системи.

Ще ви предложим не само добър асортимент от превъзходни технически разработки, но и професионална консултация, която ще ви помогне да изберете най-доброто решение, отговарящо на вашите изисквания за функционалност и характеристики на дизайна. Ще намерим начин да се вместим в определения от фирмата ви бюджет.

Дейността ни не е фокусирана толкова върху продажбата на съоръжения за ограждане на дворове и контролиране на достъпа до тях, колкото върху предлагането на един пълен цикъл от продукти и услуги. Можете да поверите на нас монтажа на различен брой бариери, както и на автоматиката за тяхното задвижване, за което ще получите гаранция за качеството на извършената работа.

Как да се свържете с нас?

Във фирмения ни уебсайт са предоставени няколко възможности за контакт с екипа ни. Можете да ни позвъните по телефона или да направите запитване на електронната ни поща. Който и метод на комуникация да изберете, от нас ще получите бърз и задоволителен отговор. Консултациите със специалист от фирмата ни са напълно безплатни.

За да изберем най-добрата бариера за паркомясто за вашите нужди, може да се наложи да посетим обекта на място. Запознавайки с условията и терена, ще можем да ви насочим по-добре към подходящите варианти.

Клиентите ни често ни наемат за изграждане и монтаж на оградни съоръжения в комбинация с една или няколко паркинг бариери, които в този случай предоставяме на ексклузивни цени. Високата компетентност и коректност на всеки член на екипа ни са 100% гарантирани. За да получите най-добрата ценова оферта за продукт и услуга с безупречно качество, свържете се с нас още сега!

Прочетете повече