ПРОДУКТИ С ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО
PanaFence
ВИЖТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ


Паркинг Бариери - PANA FENCE


ПАРКИНГ БАРИЕРИ SUPRA

Автоматиката за задвижване на паркинг бариерата Supra LIFE въвежда нов иновативен продукт, който създава удобство, комфорт и защита. Основната цел на LIFE е постигане на удовлетворение в своите клиенти. Благодарение на висококачествените материали, дългия срок на употреба и възможността за актуализиране и променяне на функциите спрямо индивидуалните нужди на потребителите, продуктът Supra създава позитивни предпоставки да бъде един от желаните иновации на LIFE.

Дължина на рамото: 3м, 4м, 5м, 6м

Работа на двигателя: 230V и 24V

Автоматиката има структура, която е направена от стомана и цинк. Тази портална структура е обвита от здрава броня, чиято основна функция е защита на механизма при удар. Бронята е направена от пластмаса. Тя уплътнява структурата на автоматиката и осъществява превантивни мерки, които да не допуснат деформация на бариерата. В резултат на това тя запазва своята форма и цялост.

Бариерата има специални механизми, които се задвижват електромеханично. Тя се характеризира със своята функционалност и привлекателен, естетичен външен вид. Същевременно тя осъществява защита и безопасност на преминаващите през нея хора и обекти.

Функциите на бариерата могат да бъдат програмирани спрямо индивидуалните желания на потребителите. Несъмнено индивидуалния подход, който LIFE проявява към своите клиенти е качество, което заслужава възхита и дълбоко уважение. Контролния панел е умело интегриран и е защитен от удароустойчивата броня. В допълнение на това може да се постави акцент и върху факта, че има две програми, които са по подразбиране и позволяват на системата да бъде въведена в експлоатация непосредствено след инсталирането й.

Поръчайте от нашия сайт Panafence.com паркинг бариерата Supra и ние ви гарантираме, че ще останете доволни от италианското качество на LIFE. Интегрирайте екстериора на дома или на работа, осигурете си удобство, комфорт и защита с тази паркитг бариера, която е активна и при неблагоприятни климатични условия. Забележителен е фактът, че тя функционира както при -20 градуса, така и при +70 градуса. Ако искате да закупите качествен продукт с дълъг срок на годност, то сега е този шанс. Постигнете интеграция в света на техниката и иновациите с LIFE!