ПРОДУКТИ С ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО
PanaFence
ВИЖТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ


Двукрилни портални врати - Pana Fence


Двукрилните портални врати имат стабилна конструкция и модерен дизайн. Могат да бъдат механични или автоматизирани.

Всички материали и елементи на вратата са изработени от поцинкована стомана и покрити с прахово-полимерен материал .


Всяка година на пазара се появяват нови видове дворни порти. Изборът става все по-голям, а ценовият диапазон все по-широк. Всеки производител се опитва да заеме определена ниша. Портите стават по-удобни, по-надеждни и по-достъпни, но въпреки това е доста трудно да се откажем от това, което сме използвали почти през целия си живот. Говорим за металните двукрилни портални врати.

Компанията ни предлага изработка на класически портали от прахово боядисани метални профили. Предлагаме няколко варианта за пълнеж на крилото: 3D оградно пано, метални профили, ковано желязо, сандвич панели, профилирана ламарина и ламела. Цените, които ще ви предложим, са изключително изгодни спрямо високото качество на продуктите.

Особености на двукрилната врата

Трябва да кажем, че въпреки доста дългия период, изминал от началото на използването на този тип порти, те не са загубили очевидните си предимства. На първо място, това е лекотата на инсталиране и поддръжка. Люлеещите се двукрилни врати се изработват и монтират много лесно, тъй като нямат сложни механизми и буквално се състоят от няколко елемента.

Второ, те осигуряват прилично ниво на защита, тъй като е почти невъзможно да се счупи крилото на вратата, което в нашия случай е направено от поцинковани и прахово боядисани метални профили. И накрая, липсата на сложни механизми и системи позволява вратите от този вид да останат достъпни за редовия потребител.

В дизайна на двукрилната врата няма нищо сложно. Тя се състои от две люлеещи се (напред и назад) крила, закрепени върху метални колони с помощта на панти. Крилата могат да бъдат направени от различни материали – от ковано желязо до сандвич панели. Сандвич панелите стават все по-популярни, те са много достъпни и в същото време имат отлични технически характеристики.

Със или без автоматично задвижване на крилата – вие решавате!

Всички наши двукрилни дворни врати могат да се оборудват със система за автоматично отваряне. За целта не е нужно конструкцията на вратата да се променя, така че добавянето на автоматика може да се извърши и при вече влязли в експлоатация портали.

За такава врата могат да се използват няколко вида задвижвания: линейни, лостови и подземни. Изборът на конкретно задвижване зависи от техническите условия, както и от желанията на клиента. Бюджетът също е фактор за решението какъв тип задвижване да бъде монтирано, затова предлагаме няколко варианта.

Изработваните от нашата компания двукрилни входни врати са с достъпни цени, а в същото време качеството им е отлично. По визуални качества, нашите изделия също превъзхождат голяма част от продуктите, предлагани на родния пазар. Ето защо ви препоръчваме да се доверите на професионалистите с опит и да поръчате изработка на двукрилна врата още сега!

Прочетете повече