ПРОДУКТИ С ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО
PanaFence
ВИЖТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ


Мобилни огради - Pana Fence


Фирма”ПАНАФЕНС”предлага Мобилни оградни системи .Този вид временни оградни системи позволяват лесен и бърз монтаж и демонтаж.

Ценова листа


Мобилно Решетъчно пано-2000мм х 3500мм
Мобилно Плътно пано-2000мм х 2200мм
Бетонно блокче
Скоба за захващане
Диагонална подпора

Актуални Цени за мобилни огради може да получите при запитване по удобен за вас начин.  ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ „РЕШЕТЪЧЕН МОДЕЛ“
 • Диамеър на Поцинкованият профила: 4 мм
 • Широчина: 3500 мм
 • Височина: 2000 мм.
 • Вертикална тръба:ф- 40 мм.
 • Хоризонтална тръба- ф-30мм

  ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ „ПЛЪТЕН МОДЕЛ“
 • Широчина: 2200 мм
 • Височина: 2000 мм.
 • Пълнеж-гофрирана „LT-20 ”-ламарина от 0.5мм

  Видове мобилни системи
 • Решетъчни пана
 • Плътни пана
 • Тип полицейски заграждения

  АКСЕСОАРИ
 • Бетонни Блокчета за захващане
 • Диагонални Подпорни греди
 • Планки за захващане

Мобилни Огради - Приложение

Временно заграждане на строителни обекти, паркинги, градинки, мероприятия и събития.

Предлагаме изработка на мобилни огради от поцинкован метал в няколко структурни варианта: решетъчни пана, плътни пана, полицейски тип заграждения. Заедно с мобилната оградна система ще получите и необходимия набор от аксесоари: бетонни блокчета и планки за захващане, както и диагонални подпорни греди.

Особености на мобилното ограждение

Оградите от мобилен тип са временни прегради, използвани за обезопасяване на различни по площ територии. Основното им предназначение е да послужат като надеждна преграда за осигуряване на временно ограничаване на достъпа на хора до необезопасени и затворени за посещение обществени обекти или терени.

В продуктовата ни гама са включени няколко вида временни строителни огради. Една от опциите е решетъчното пано, което се изработва от поцинкован профил с диаметър 4мм. Рамката е изработена от тръби с различен диаметър. Дебелината на вертикалната тръба е 40мм, а диаметърът на хоризонталната – 30мм. Размерът на решетъчните пана е 3,5 х 2м – широчина/височина.

Плътният модел мобилна строителна ограда е с много изгодна цена. Изработва се от същия вид тръбна конструкция, само че вместо тел, тук пълнежът е гофрирана ламарина „LT-20 ” с дебелина 0.5мм. Паното е с размери 2.20м х 2м – широчина/височина. Плътните временни ограждения са подходящо решение, когато е нужно по-високо ниво на обезопасяване на участъка.

Полицейският тип ограждения се използват за обособяване на трасета за преминаване и ограничаване на свободния достъп при провеждане на масови мероприятия. Предлагат се под формата на тръбна конструкция, която също е прахово боядисана, за да се гарантира нейната устойчивост на влага, UV лъчи и механични въздействия.

Свойства и предимства на мобилната ограда

Мобилните оградни системи са универсално решение за ограждане на участъци с различна площ и топография. Оградните секции могат да се използват в различни климатични условия. Престоят им на открито не се отразява негативно на тяхната здравина и външен вид, благодарение на цинковото и полимерно антикорозионно покритие.

Временната строителна ограда е проектирана така, че да бъде лесно преносима. Транспортирането на голямо количество оградни пана е нещо, което различни строителни и административни организации реализират ежедневно, без никакъв проблем. Монтажът и демонтажът на такава оградна система е също толкова лесен и бърз.

Качествените материали и модерните производствени технологии ни позволяват да предложим съоръжения с изключително висок експлоатационен живот. Паната (плътни и решетъчни) могат да издържат на негативните атмосферни влияния, както и на големи механични натоварвания.

Предимствата на временната мобилна ограда включват:

 • Универсалност.Мобилните секционни оградни системи могат да се използват в различни условия, включително: строителни обекти, събития на открито и охранителни дейности за контрол на тълпата;
 • Дълъг експлоатационен живот. Огражденията са допълнително обработени, за да се гарантира тяхната влагоустойчивост и механична якост. Всички видове пана могат да издържат на интензивна употреба и атмосферни влияния;
 • Лесен монтаж. Мобилните огради за строителни обекти са с изгодни цени и лесни за инсталиране и премахване, което ги прави идеални за временно ограждане на открити площи;
 • Адаптивност. Този вид ограждения се адаптират лесно към конкретните условия на използване. Могат да бъдат персонализирани, за да отговарят на различни нужди, с различни височини, цветове и налични аксесоари.

Основен плюс на мобилната оградна система си остава лекотата на монтажно-демонтажните работи. Не е нужна професионална намеса за сглобяване на временното ограждение. Паната могат да се съединят, за да се постигне непрекъснатост на оградата по целия периметър на охраняваната зона. В този случай не е необходимо да се обръщате към екипа ни за професионална помощ при инсталацията.

Приложение на мобилната ограда

Временните оградни конструкции имат много широк обхват на използване. Най-често можем да ги забележим около строителни и ремонтни площадки. Използват се при пътно строителство и ремонти, както и при строеж на сгради. Мобилната секционна ограда е идеална за строителни обекти, където трябва да се гарантира безопасността и сигурността на работниците и оборудването.

Друга причина за използването на преносими оградни пана са масовите мероприятия на открито. Те могат да се използват за осигуряване на защитен периметър за събития на открито като концерти, фестивали и спортни събития. Полицията ги използва при провеждане на митинги, демонстрации и шествия.

Временното ограждане на пътища и пешеходни зони при строително-ремонтни работи е регламентирано със закон. Оградите служат за предотвратяване на инциденти и нараняване на хора. Ако сте строителна компания, трябва да се снабдите със значителен брой от тези оградни секции. От фирмения ни уебсайт можете да изберете подходящия за нуждите ви вид строителна ограда на конкурентна цена.

Сглобяване на оградите

Обезопасяването на периметъра се изпълнява за изключително кратко време с помощта на оградите от мобилен тип. Самите монтажни дейности не представляват особена сложност, когато подготвителните работи са извършени с необходимата прецизност и отговорност. За да изградите правилно съоръжението е необходимо да определете оформлението на оградата, включително местоположението на ъглите и броя на необходимите панели.

Следващата стъпка е подготовката на основата. Такава почти не е нужна, когато се организират масови мероприятия в градска среда, но когато говорим за ограда за строителен обект, участъкът се нуждае от почистване и изравняване. Това гарантира стабилност на всяко звено на оградата и улеснява операцията по монтажа.

Инсталирането на ограждението е максимално опростено от производителя. За целта се използват специални планки и бетонни блокчета за захващане, които се поставят, при съединяване на отделните пана. В някои случаи се използват диагонални подпорни греди, които също се предоставят на купувача заедно с поръчания брой метални секции.

Времето за монтаж зависи от размера на оградата и площта, върху която ще се монтира.

Отличителни качества на мобилните съоръжения

Една от по-слабо познатите функции на нашите временни огради за строителни обекти е организирането на специално пространство за по-удобно и безопасно преминаване на специални превозни средства. Преносимите строителни ограждения позволяват да се разграничат безопасни зони за паркиране, зони на постоянно движение на големи превозни средства или лични автомобили.

Често оградите се използват и за ограждане на зони с повишена опасност или места за съхранение на строителни материали. Основната разлика между една мобилна ограда с ниска цена и другите видове оградни системи е методът на монтаж. Паната се инсталират по два начина: оградните панели имат A-образни крака или крака, които приличат на обърната буква Т. Вторият тип панели се закрепват с помощта на специални тежки блокове или планки.

Изборът на преносимите строителни ограждения трябва да се извършва, като се вземат предвид характеристиките на почвата, в която ще бъдат инсталирани. В случай на неправилен избор на оградните пана, съществува възможност за тяхното ненадеждно фиксиране и нежелано разместване. Ето защо, когато купувате временни конструкции, трябва да се консултирате със специалист.

Защо да поръчате изработката на оградите на нас?

Ако сте изправени пред задачата да закупите временна строителна ограда на изгодна цена, не трябва да се хвърляте на евтини и нискокачествени продукти. Това, че оградата ще е временна, не означава, че тя ще има само декоративна функция. Основната задача на всяко оградно съоръжение, включително временното, е да защити прилежащата територия и имущество.

За да бъде инвестицията ви рентабилна, оградата с временна функция трябва да има следните характеристики:

 • Надеждност, здравина, издръжливост
 • Наличие на врата или проход, които осигуряват движението на работници и транспорт
 • Конструкцията трябва лесно да се монтира и демонтира, като същевременно се запази нейната цялост

Нашите строителни огради са с ниски цени, като се вземе предвид отличното им качество, функционален дизайн и дълъг експлоатационен живот. Компанията ни изработва временни съоръжения за ограждане на открити пространства, използвайки само висококачествени материали. Модерната производствена база и оборудване ни позволяват да изпълним големи по обем поръчки за кратко време, спазвайки договорения с купувачите срок.

Свържете се с нас още сега, за да получите оферта за изработка на нужния ви брой преносими оградни пана!

Прочетете повече