ПРОДУКТИ С ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО
PanaFence
ВИЖТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ

Автоматика за гаражни врати - Probo


Автоматиката за задвижване на гаражни врати Probo е един от артикулите, създадени от LIFE, които показват техническа иновация. Механизмът Probo е направен от висококачествени материали, които имат дълъг срок на годност. За структурата на автоматиката е използван металът алуминий, който е лек, ковък, с блясък и не се поддава на корозия. Плътността му е изключително голяма, тъй като преди това е лят под високо налягане. Това е придало повече устойчивост на конструкцията.

Автоматиката има специален енкодер, който осъществява мониторинг и фиксира преминаващите през зоната на гаражната врата обекти и хора и при наличие на препятствие тя предава сигнала до електронния централен блок.

От своя страна електронният централен блок извършва необходимите действие, за да се установи безопасност на преминаващите зоната на действие на вратата.

Механизмът за задвижване на гаражните врати се монтира бързо и лесно. За целта има написана инструкция. Веднага след монтаж автоматиката е готова да бъде активна и въведена в действие. Същевременно има възможност да се програмират изискванията към автоматиката по отношение на самото действие на отваряне и затваряне спрямо индивидуалните нужди на клиента. Като допълнителна особеност е добре да се отбележи, че електронният централен блок на автоматиката е програмиран с две програми по подразбиране, които помагат за ускоряване на процеса на инсталиране: само едно докосване и системата е готова за употреба.

Автоматиката впечатлява и със стилния си дизайн, който придава красота и обаяние на екстериора. Тя не се поддава на ръжда и има дълъг срок на годност. Активна е и при неблагоприятни климатични условия. Работната й температура започва от -20 градуса и достига до +70 градуса или това са 90 градуса температурна амплитуда. Това е показателно за високото качество на автоматиката. От друга страна тя не се деформира и е устойчива, ако бъде подложена на силен натист от външни механични влияния.

Поръчайте автоматиката за гаражни врати Probo от нашия сайт Panafence.com и усетете техническата интеграция, която LIFE ви предлага. Бъдете част от една иновативна концепция, която е продукт на италианското качество.