ПРОДУКТИ С ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО
PanaFence
ВИЖТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ


Автоматика за плъзгащи се врати - PANA FENCE


ДВИГАТЕЛИ ЗА ПЛЪЗГАЩИ СЕ ПОРТАЛИ ACER

Иновативната концепция на Acer за задвижване на плъзгащи се портали отразява последните тенденции в света на техниката и придава модерен вид на екстериора, където е монтирана.

Двигатели за врати с тегло до: 400, 600, 800, 1200 и 1500 кг.

Тя притежава забележителни качества, които й придават съвършенство. Монтира се лесно, може да се програмира спрямо индивидуалните желания на клиента, направена е от висококачествени материали, устойчива е при температурни амплитуди, не се деформира при механични влияния и има дълъг срок на употреба. Това несъмнено я прави достоен продукт на LIFE. Нейната конструкция е изградена от най-лекия метал алуминий, който не се поддава на корозия и е ковък. Използван е алуминий, който предварително е лят под високо налягане с цел да бъде постигната по-голяма плътност. Така конструкцията е по-здрава и издръжлива. Повърхността на автоматиката е покрита със специални компоненти, които изпълняват функцията да я предпазват от удар. Това спомага за установяването на по-голяма безопасност.

Механизмът е устойчив на температурни амплитуди и не подлежи на деформация в резултат на механични влияния. Работната температура на автоматиката обхваща температурния диапазон от -20 градуса до +70 градуса. Това показва, че механизмът е активен при 90 градуса температурна амплитуда, което е забележително и прави продукта уникален по своята същност. С автоматиката Acer клиентите получават автоматика, която е дългосрочна, устойчива и висококачествена.

Моторното тяло на автоматиката е покрито с епоксиден прах, който й придава естетичен и стилен външен вид. Зъбните механизми са направени от специални сплави, които спомагат за установяването на по-голяма стабилност на цялостната структура и висока степен на издръжливост във времето.

Автоматиката се монтира лесно и може да функционира непосредствено след монтажа. Функциите, които е необходимо да изпълняват плъзгащите се портали могат да бъдат програмирани спрямо потребностите на потребителите. Контролният панел интегриран във външната защитна кутия, което го прави лесно достъпен.

Поръчайте от сайта Panafence.com автоматиката за задвижване за плъзгащи се портали Acer и станете част от хората, които ежедневно употребяват една от техническите иновации на LIFE.