ПРОДУКТИ С ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО
PanaFence
ВИЖТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ


Пешеходни врати - Pana Fence


Пешеходните Портали са изработени от специални поцинковани метални профили, защитени от прах и корозия чрез прахово боядисано покритие в избран от вас цвят по РАЛ-Каталог .


По този начин дворната ви врата ще бъде прекрасно допълнение, което ще завърши цялостната гледка на вашия екстериор.

Едно от предимствата е лесната поддръжка на предлаганите от нас „ПОРТАЛИ” и достъпни цени. Тъй като имат защитно прахово-полимерно покритие, няма да е необходимо да се пребоядисват отново и отново.

Предлагаме изработка на висококачествени пешеходни врати в няколко стилни варианта. Можете да изберете модела, който най-добре подхожда на дворната ви ограда и да го съчетаете както по дизайн, така и по цвят. Пешеходните порти са необходими не само в частни имоти, но и в промишлени и складови зони. Ще ви предложим продукт с отлично съотношение между качество и цена.

Каква трябва да бъде пешеходната врата?

Пешеходната врата обособява входната зона към даден имот – мястото, откъдето може да се влиза пеша. За разлика от големите дворни портали, вратите се използват много по-интензивно и следователно трябва да отговарят на изискванията за качество и здравина. Друга разлика между вратите за автомобили и тези за пешеходци е липсата на автоматично задвижване при вратата от втория тип.

За да се осигури висока надеждност и безпроблемно движение на крилото на портата, ние използваме висококачествени крепежи (панти), обработени срещу корозия. Вратата, която защитава имота ви от проникване на външни лица, трябва да бъде преди всичко удобна за използване, но също и с добри естетически качества.

Тъй като този тип продукти са изработени от метал, антикорозионното покритие е задължително. Металните профили, използвани за изработка на пешеходни врати, са поцинковани и прахово боядисани с полимерно покритие в цвят по избор на клиента. Трайната полиестерна боя ви спестява нуждата да боядисвате вратата на всеки няколко години.

Какво ви предлагаме?

На всички частни и бизнес клиенти, нашата фирма предлага няколко вида пешеходни врати. При всички модели имаме рамка от поцинковани метални профили, като разликата се състои в пълнежа на вратата. Пълнежът може да бъде:

  • Оградно 3D пано;
  • Метални профили;
  • Ковано желязо;
  • Сандвич панели;
  • Профилирана ламарина;
  • Ламелно пано.

Винаги препоръчваме на своите клиенти да изберат пешеходни врати, които следват дизайна на дворната ограда. Например, ако оградата на имота ви е от ковано желязо, портата за преминаване трябва да бъде от същия тип и задължително със същия декоративен акцент.

Свържете се с нас, за да ви дадем оферта за изработка на стилна и функционална пешеходна врата!

Прочетете повече